KING_Aanbouw_Kadoelenweg

Aanbouw 106m² en verbouwing 128m², Amsterdam Noord

 

Aanbouw met de VerbouwingsArchitect

Verbouwingsplannen? Een aanbouw met verschillende bouwlagen kan uw woning verrijken met een grotere woonkamer, keuken, kantoorruimte of slaapkamer. Met weinig middelen kunt u makkelijk uw huis laten vergroten. Het kan de ideale oplossing zijn als u heel graag op dezelfde plek wilt blijven wonen, en goedkoper. Voor de achterkant van een woning zijn de bouwregels versoepeld waardoor u meestal een uitbreiding over verschillende verdiepingen kunt bouwen.

Ik heb veel ervaring met aan- uitbouwen in de regio Amsterdam en onderscheid me door een op maat gesneden ontwerpproces.

Voor meer gedetailleerde informatie kijk naar: www.aanbouwmetarchitect.nl

Als Architect KING kan ik u ook adviseren bij de verbouwing en bij de selectie van een aannemer, zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten en contract afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.