Hoerca_KING

Natuurmonument Suzanne Hoeve boerderij, herbestemming tot energiezuinige Herberg met multifunctionele ruimte, bedrijfskeuken, zes slaapkamers en suites, camping keuken en douche / ruimte en privé woning 488m², Tiengemeten

 

 

KING_Herbestemmingen Kloosterstraat

Herbestemmingsproject, hier heb ik als architect de ontwerp, omgevingsvergunning, bestek en offerte control gemaakt.

 

Volg de zelfverbouwers in Haarlem:
www.diary-to-a-dreamhouse.blogspot.com

 

Herbestemmingen met de VerbouwingsArchitect

De ruimte om nieuw te bouwen in Nederland is heel beperkt. Er is weinig variatie in het woningaanbod. Een van de mogelijkheden om een ander soort woning te krijgen is een bestaand gebouw te herbestemmen of transformeren.

Transformeren kan met allerlei soorten gebouwen. Oude woningen, leegstaande kantoren, oude schoolgebouwen, fabrieken en loodsen bieden kansen voor het maken van interessante woonruimtes .

Als de Verbouwings-Architect heb ik ervaring met allerlei soorten van transformaties van oude gebouwen. De regelgeving is complex maar in goed overleg kan een wijziging van bestemming door middel van een bouwaanvraag gerealiseerd worden.

Alle bouwbesluitregelingen voor vluchtwegen, ventilatie enz. en de benodigde vergunningen worden door mij verzorgd. Succesvol verbouwen vraagt een goede voorbereiding.

Als de Verbouwings-Architect kan ik u ook adviseren bij de selectie van een aannemer zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.