KING_Verbouwing_Marnixkade

Appartement interieurverbouwing 125m², Amsterdam

 

Interieur met de VerbouwingsArchitect

Door het interieur te verbouwen kan een uitgeleefd en donker appartement getransformeerd worden tot een ruime, lichte droomwoning. Met een stijlvol ontwerp, veel ervaring en een spel van materiaal, ruimte en kleur creëert de Verbouwings-Architect een ontwerp voor u.

Een ruimtelijk verhaal waarmee ik ideeën vorm die verder gaan dan voor de hand liggende oplossingen. Meubels kunnen ook in het plan geïntegreerd worden.

Een logische en functionele indeling waarin wat wenselijk en haalbaar is wordt gebalanceerd, een doortimmerd plan. Met oog voor de grote lijnen en de kleine details ontstaat een samenhangend en persoonlijk geheel, uw droomwoning.

Als Verbouwings-Architect kan ik u ook een 'handje helpen' bij de selectie van een aannemer, zodat technische- esthetische- en kostenaspecten conform ontwerpuitgangspunten afgehandeld worden.

Afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring kunt u tijdens de verbouwing kiezen voor een bouwinspectie met controle op maat. U kunt kiezen voor inspectie van een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding.